6/22/2009

 

Bondiki

Hier zijn ze dan; de eerste foto's van Bondiki hostel:
We zijn nog druk bezig de hotelkamers verder in te richten met lakens op de bedden, gordijnen voor de ramen, tafelkleedjes, muskietennetten etc., zodat alles klaar is als de eerste "echte" gasten komen.

We zoeken nog een paar deelnemers voor de filosofische vakantie met Bondiki hostel als accommodatie, van 7 tot 22 augustus. Dus als je zin hebt om te komen (het kan ook zonder filosofiecursus) of als je nog iemand kent die geinteresseerd is dan hoor ik het graag. Zie www.multi-pass.nl en www.bondiki.com.


Comments:
Hoi Esther,

Wauw, wat ziet dat er cool uit! Vooral de achterkant en het dakterras. Ik zie je al helemaal zitten daar, genietend van het uitzicht en werkend aan je project. En mozaiek op de vloer, echt super. Heb je dat allemaal zelf bedacht of heb je een ontwerper in de arm genomen? Geniet lekker van je tijd daar!

Groetjes van Jolanda
 
Ja, dat dakterras!
om van te watertanden!
 
Hoi Jolanda,

Nee geen ontwerper in de arm, het is wel gedaan door iemand met ervaring met carreaux casse (gebroken tegels), namelijk de vriend van Evelinde.

Hoi Kuikentje,

Jouw weblog is ook erg interessant. Ken ik je eigenlijk?

Groeten,

Esther
 
What is this place? Any why you are no more writing your blog is english?
 
Hi Siki,

So this place is my hotel/hostel, the name is Bondiki which means "see you later" in the local language here Serer. The idea is that tourists and volunteers/stagiairs will come and stay in the hostel and with the money the other projects can be financed, in order to be less depending on subsidies. This blog is partly in Dutch and partly in English. The posts about Senegal will be read mainly by people from the Netherlands, and the pictures speak for themselves :)
 
Hi Esther,

Wat leuk om te horen dat het voorspoedig verloopt!
Hotel ziet er prachtig uit! De kleding ook. Ben razend benieuwd naar alles. Succes met alles en tot over een paar weken!

Liefs
Desiree
 
Yes indeed Es, picture speaks for themselves. So this is the place where you are living these days?
 
lovely :)
congrats to you honey :)
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?